Yogakurser på Shantih Yoga

Det tilbys to yogakurser på Shantih Yoga: Yoga for nybegynnere og Yoga for menn.

Yoga for nybegynnere

Yoga for nybegynnere er for deg som er ny på yoga og som ønsker en grunding innføring. Kurset går gjennom pusteteknikker, solhilsen og vanlige yoga posisjoner. Etter gjennomført kurs har man fått en grundig innføring i de vanligste yoga posisjonene og er klar for å delta på dynamiske yoga timer som Jivamukti yoga.

Kurset består av seks kurstimer. Den første kurstimen har fokus på ståendes posisjoner, andre kurstimen har fokus på framoverbøj, tredje kurstimen har fokus på bakoverbøj, og fjerde kurstimen har fokus på inversjoner og å sette ting sammen. Femte og sjette kurstimene er en dynamisk yoga time med alle elementene som setts på under de fire første ukene, men i et roligere tempo enn under en vanlig yoga time. Hver kurstime avsluttes med avslapning og meditasjon.

Kursoppstart: Ingen kursoppstart høst 2018 og vår 2019

Pris: 6 ganger for 1200,-

Meld deg på!

 

Yoga for menn

Yoga for menn er tilpasset menn som har lyst på å prøve på yoga men kanskje føler at du er for støl og stiv for en «vanlig» time, eller for deg som har drevet med yoga en stund og ønsker å gjøre yoga med andre menn. Timene inneholder både dynamisk yoga og statiske yogaposisjoner som man holder litt lenger, slik at du arbeider både med styrke og fleksibilitet. Opplegget kommer variere fra gang til gang, men alle timer kommer avsluttes med avslapning og meditasjon.

Kursoppstart: Ingen kursoppstart høst 2018 og vår 2019

Pris: 6 ganger for 1200,-

Meld deg på!