Jivamukti yoga

Jivamukti yoga er en yogametode som integrerer fysiske, filosofiske og spirituelle aspekter av yoga. Jivamukti ble skapt 1984 i New York av Sharon Gannon og David Life. Jivamukti er én av ni internasjonalt anerkjente yogametoder innom Hatha yoga (andre yogametoder er Ashtanga yoga, Bikram yoga, Kundalini yoga, Iyengar yoga, m.fl.), og praktiseres i dag rundt om i verden. Uansett hvor i verden du er så er fokus på Jivamukti yoga timen densamme.

Jivamukti yoga er en måte for å oppnå yoga (enlightment, bliss, varig lykke) gjennom medfølelse for alle levendes vesen. Navnet Jivamukti kommer fra de to Sanskrit ordene jivan som betyr individuell sjel og mukti som betyr frigjøring. Jivamukti betyr frigjort sjel mens man fortsatt lever. Målet er å oppnå sitt fulle potensial og bli den beste versjonen av en selv på alle plan.

Jivamukti yoga logo

En Jivamukti yoga time er en dynamisk og fysisk yogatime med flytende vinyasasekvens, musikk, chanting, intensjonsetting, pranayama, hands-on veiledning, avslapning, meditasjon og yogafilosofi i form av månedens fokus som er like relevant på matten, som utenfor.

Bli med på en Jivamukti yoga time!